29-годишният Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на приятелката

...
29-годишният Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на приятелката
Коментари Харесай

Убиецът на Никол и Дарина се заканва на родителите ѝ в съда

29-годишният Викторио Александров, който е обвиняем за убийството на приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол, се опита да хвърли виновността за закононарушението върху младата жена.

Той изиска да бъде конфискувана връзката във Facebook с нейните родители и близки другари, както и сред тях двамата, предава Канал 3.

Второто му искане беше да се изследва ведомост на компания, с цел да се разбере дали Дарина е получавала приходи, или е работила фиктивно в сдружението. Това било за да се потвърди, че напълно Викторио се грижил за издръжката на фамилията.Двете претенции бяха направени в Софийския градски съд, където в 11:30 ч. се организира разпоредителното заседание по делото против Викторио Александров.

Жестокото закононарушение стана на 29 октомври предходната година. Първо беше убита Дарина в жилището ѝ в квартал " Надежда ", а часове по-късно - в изоставена сграда, бе убито и дребното момиченце.

В съда пристигнаха и доста хора, с цел да поддържат родителите Дарина - Ваня и Георги Министерски. Двамата предявиха цивилен иск от по 250 000 лв. или общо 500 000 лв..

Адвокатите на Викторио Коста Богацевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички очевидци, а единствено част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, с цел да опишат какви са били връзките в фамилията.

Петчленният правосъден състав с ръководител Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, т.е. ще бъдат разпитани всички очевидци.

По време на съвещанието Викторио показва самообладание. В началото пред медиите единствено сподели, че са създали воин Георги Министерски.

По този мотив отвън залата майката на Дарина изясни, че не може да пояснява " какво желае да каже един умопобъркан ".

Напускайки залата, Викторио изрекъл с усмивка на уста към родителите на Дарина " Идвам, пристигам ". Тази му имитация доста възмути хората в залата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР