29-годишният Кори Фен е обвинен за убийството на Красимира Пейчиновски

...
29-годишният Кори Фен е обвинен за убийството на Красимира Пейчиновски
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на българка и двете ѝ деца в Канада имал криминални прояви

29-годишният Кори Фен е упрекнат за убийството на Красимира Пейчиновски и двете ѝ деца в сряда. Мъжът е прочут на управляващите с други две обвинявания - едното за нахлуване на служител на реда през 2009 година, а второто е от 2011 година и е за нанасяне на вреди на непознато имущество за над 5 000 $.

Двете предишни обвинявания излязоха нескрито, откакто обвиненият Фен беше изправен пред съда в канадския град Ошауа, където беше осъществено бруталното тройно ликвидиране на Красимира, 15-годишният ѝ наследник Рой и 13-годишната ѝ щерка Веналия, оповестяват канадски медии.

Фен се появи в съда с посинено око и кървави драскотини по лицето. Той ще остане в ареста до идващото му явяване в съда на 29 март.

Жената има и трето дете - щерка, която по това време била на шофорски курс и по този начин се отървала от клането.

Сигналът за убийството е подаден от колежка на Красимира, която отишла в сряда сутринта до дома ѝ, защото българката не отишла на работа. Жената забелязала мъж, който се отдалечавал от къщата и отпътувал с черен пикап. Тя се усъмнила, че има нещо неправилно и повикала полиция.

Когато пристигнали, униформените разкрили телата на Красимира и Рой. Веналия била открита жива, само че в сериозно положение. Момичето умряло на път за болничното заведение.

Малко по-късно полицията разкрила зарязан пикапът, с който се допуска, че се е придвижил обвиненият. Няколко часа по-късно Кори Фен е арестуван в дом в южната част на града, като той не е оказал опозиция.

Според проверяващите Фен и Красимира били в интимни връзки. Той не е татко на убитите деца. Въпреки че полицията твърди, че той не е живял в дома на българката, от документите по делото излиза наяве, че той е показал като адрес на местоживеене точно дома на Красимира./offnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР