29-годишната Лорен е израснала в ортодоксална религиозна комуна и никога

...
29-годишната Лорен е израснала в ортодоксална религиозна комуна и никога
Коментари Харесай

29-годишна бременна девственица: Няма да правя секс и след раждането

29-годишната Лорен е израснала в ортодоксална религиозна комуна и в никакъв случай не е правила секс. При това в най-скоро време младата жена ще роди първото си дете, което е заченато инвитро, написа в. " Мирър ".
Решението Лорън да роди дете е извънредно по едно и също време по две аргументи: първо, срещу това се оповестили както лекарите, по този начин и нейните роднини; второ, тя в никакъв случай не е правила секс и не има намерение да прави и в бъдеще. Липсата на предпочитание Лорън свърза с вродения хипопитуитаризъм - заболяване, при което хипофизната жлеза не създава хормони. Заради него момичето е било насила да се подложи на терапия, а половото ѝ съзряване настъпило по-късно, в сравнение с у връстничките ѝ.

Лорън твърди, че в тийнейджърска възраст съученичките ѝ я тормозели, тъй като гърдите ѝ не били пораснали, несъразмерното тегло и проблеми със зъбите. Всичко това предиздвикало момичето да се затвори в себе си - тя и в този момент избира да заобикаля контактите с противоположния пол. Впрочем, бъдещата майка споделя, че е щастлива, че е запасила девствеността си, въпреки всичко даже и целувките я карат да се усеща неудобно. След раждането момичето също не възнамерява да стартира сексуален живот. " Целували са ме и беше доста неудобно. Не бих желал да претърпявам това още веднъж ", споделя тя.

Решението да роди дете не било елементарно за Лорън. Лекарите упорствали момичето да прибегне до донор на яйцеклетки, а и даже в този случай работата не била сигурна. Но след година лекуване в клиника за фертилност Лорън се подложила сполучливо на инвитро със своя лична яйцеклетка. Сега тя се готви да стане майка, макар неодобрението от страна на фамилията ѝ и членовете на нейната комуна. " Не ми пука за мнението им. Кой споделя, че самотно момиче не може да има дете? Дори и да ми казвате, че няма да мога да се оправя, аз отново ще го направя ", безапелационна е обаче Лорън.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР