29-годишната Джорджина Родригес сподели шокиращата новина в новия сезон на

...
29-годишната Джорджина Родригес сподели шокиращата новина в новия сезон на
Коментари Харесай

Джорджина Родригес с лична изповед във втори сезон на „Аз съм Джорджина“

29-годишната Джорджина Родригес показа шокиращата вест в новия сезон на своя сериал. Красавицата е минала през поредност от трагични моменти, за които споделя в първи епизод от сезон 2 на „ Аз съм Джорджина “.

„ Бях доста уплашена при всеки ултразвук. Чувствах се доста напрегната, тъй като към този момент имах три спонтанни аборта и се прибирах унищожена “, изясни тя в изявление. Безпокойство, което бе доказано по най-лошия вероятен метод.

През април 2022 година спътницата на Кристиано Роналдо роди дребната Бела Есмералда, само че нейният брат близнак Анхел умря по време на раждането. Трагедия, която футболистът разказа като „ най-лошия миг от живота им “.

Отново в сериала на Netflix, Джорджина признава, че не е съумяла незабавно да разкрие гибелта на бебето на другите си деца, предпочитайки да измисли неистина: „ Тъй като към момента имах стомах, ги накарах да повярват, че Анхел просто няма да се роди незабавно. Накрая Роналдо бе този, който им сподели, че дребният им брат е „ в парадайса “. “

Джорджина Родргигес приказва за своя сателит в живота с доста обич

Кристиано Роналдо е скалата, на която хубавицата може да разчита постоянно: „ Крис в действителност ме насърчи да продължа напред. Той ми сподели: „ Джио, вдигни равнището на живота си, това ще ти се отрази добре. “От в този момент нататък моят приоритет са моето семейство и децата ми. Толкова съм щастлива и благодарна… “

Сега фамилията на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес живее в Саудитска Арабия, защото футболистът се причисли към новия си тим Al-Nassr.

 Сега фамилията на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес живее в Саудитска Арабия, защото футболистът се причисли към новия си тим Al-Nassr.

Първият епизод от сезон 2 на „ Аз съм Джорджина “ ще бъде наличен на 24 март в Netflix.

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо прекараха фамилен уикенд в Рияд

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР