29-годишен мъж загина тази нощ след падане от строеж в

...
29-годишен мъж загина тази нощ след падане от строеж в
Коментари Харесай

Мъж загина - падна от строеж в Благоевград

29-годишен мъж почина тази нощ след рухване от градеж в Благоевград. Той е от Перник, настояват останалите двама мъже, които били дружно с него, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.
Той умрял след рухване в стълбищната клетка на новострояща се кооперация на улица " Борис Ангелушев " в благоевградския квартал " Ален мак ".
Сигналът за случая е подаден преди 03.00 часа тази нощ, мъжът паднал от стълбището, което е без парапет от равнище на 5-ти етаж, след полет от над 10 метра, е разрушил главата си в мазето. Изваден е от аварийно-спасителен екип на районен съд ПБЗН-Благоевград.
Огледът на местопроизшествието от чиновници на Второ РУП завърши в 05.00 часа. Тялото на починалия е превозено за аутопсия от правосъден доктор.
Според двамата разпитани, те и починалият се срещнали в заведение. След това се качили на покрива на новостроящата се кооперация, с цел да „ се насладят на откриващата се панорама”. На слизане 29-годишният мъж полетял надолу и умрял на място. Самоличността му е открита от откритите в него персонални документи.
Двамата останали, които са от Благоевград, декларирали, че са били доста пияни, градежът не се охранява нощем. Какво е станало, те си знаят, организират се разпити, работата по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР