29-годишен мъж от търновското село Пчелище смля от бой бившата

...
29-годишен мъж от търновското село Пчелище смля от бой бившата
Коментари Харесай

Млад мъж смля от бой бивша изгора, звънна на 112 и се обеси

29-годишен мъж от търновското село Пчелище смля от пердах някогашната си другарка и увисна на въжето на чардака на къщата й, като преди този момент самичък подаде сигнал на тел. 112. Драмата се разиграла в нощта против неделя. Жената е с заплаха за живота във Великотърновската болница, споделиха от полицията.

Жертвата, била разведена учителка, която си купила къща в Пчелище преди към година. С локалния юноша имали къса връзка преди време, само че се разделили, сочат първичните данни от следствието. По незнайни аргументи към 21.30 ч. в съботната вечер той отишъл в дома на някогашната си другарка. Там евентуално сред двамата избухнал спор. Мъжът се нахвърлил върху 39-годишната жена и почнал да и нанася удари с брутална свирепост. Удрял я неведнъж, вследствие на което тя е с тежки фрактури по лицевата част на черепа. Жената припаднала, а той помислил, че я е умъртвил. В 23:30 ч. самичък подал сигнал на телефон 112 за осъщественото. Докато на място дойдат екипи на полицията и Спешна помощ, поставил завършек на живота си.

Медиците разкрили дамата в безпомощно положение и неотложно я откарали в Спешно поделение на регионалната болницав Търново. Пациентката е призната в тежко положение, неконтактна е и е настанена в отделението по неврохирургия.

" Тя от скоро живее тук, даже не съм осведомена, че е имала връзки с това момче. Имаме ужасно доста нови притежатели, които не са регистрирани и дори не ги познавам ", сподели пред " 24 часа " кметицата на Пчелище Гица Лазарова. Доколкото била осведомена, пребитата имала огромен наследник от предходен брак.

Хората в селото недоумяват какво е провокирало експанзията. Младият им съселянин бил доста трудолюбив и нямал престъпни прояви. " Много смислено момче, от доста положително семейство, нищо неприятно не може да се каже за него ", разясняват локалните. Самоубиецът имал трима братя и две сестри и дружно с единия си брат работел в строителството.

Случаят се проверява, формирано е досъдебно произвеждане под наблюдението на Окръжната прокуратура.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР