29.04 - 2.05 Великденски базар Капана. Точно за Великденските празници

...
Коментари Харесай

Календар

29.04 - 2.05
Великденски базар " Капана ". Точно за Великденските празници емблематичният за Пловдив базар се завръща с две изненади. Първата е промяната на местоположението - вместо на Малката основна, той ще се организира в Цар-Симеоновата градина, а втората е другият фокус, който тази година е върху представянето на занаяти. За присъединяване в събитието са поканени най-хубавите създатели, създатели и занаятчии в страната. Над 100 български създатели ще поднесат своите произведения, ще има родни и интернационалните производители на качествени храни и питиета, както и музикалната селекция от My-vinyl.com. Пловдив, Цар-Симеонова градина.
30.04 и 1.05
Рожден ден. Клуб " Ялта " става на 30 години и тъкмо след рестарта на нощния живот отваря двете си зали за двудневно тържество. За юбилея - две празненства с задгранични посетители: на 30 април Dennis Cruz ще пуска в Room 1, а Matador в Room 2, подгрявани надлежно от Liubo Ursiny и Stephen Popov. На 1 май специфичен посетител е Mark Knight, който ще пуска в Room 1 и ще бъде подгряван от Liubo Ursiny. Клуб " Ялта ", билети авансово няма да се продават, вход: 30 лева
до 2.05
Живите роботи. Разполагате с още два дни, с цел да заведете децата във фантастичния свят на супергероите. Роботи от 3 до 6 метра с неповторима конструкция, темперамент и качества, лазери, пейнтбол, говорещи костюми, както и остатъци от коли, разказващи за предишното и смелия живот на роботите. На паркинга на The Mall, билети на място или онлайн от Eventim.bg: 15 лева за възрастен и 14 лева за деца, тези до 2 години влизат гратис.
4.05
Бележки под линия. Жените покоряват сцената на Народния спектакъл с премиерната режисура по текст на Мирела Иванова и под режисурата на Катя Петрова с напълно дамски актьорски състав. Мария Каварджикова, Параскева Джукелова, Илиана Коджабашева, Ана Пападопулу, Вяра Табакова, Ирина Митева влизат в функциите на шест героини, всяка от които крепи на раменете си своя невероятен свят, изпълнен със самотност, мощ, подозрения, обич и заседнали в гърлото мемоари и фантазии. Народен спектакъл " Иван Вазов ", сцена " Апостол Карамитев ", 19:30 ч.
" Бележки под линия " до 5.05
На повърхността. Последни дни да разгледате забавните опити с керамични глазури на Милан Пекарж, чешки интернационално приет дизайнер на керамика и учител във Висшия институт за приложни изкуства в Прага. Ще видите няколко типа порцеланови вази с друга величина, през които създателят съживява позабравените индустриални подходи с дългогодишна традиция в Чехия, а също и няколкостотин дребни, идентични, почти дванадесетсантиметрови шишенца, употребявани за тестване и други Чешки център.
5.05
Господин Нощ. " Опитах се да опиша за необятната фикция на нощта. Опитах се да опиша за младостта на старостта. Опитах се да опиша за смешната страна на тъгата ", споделя писателката и драматуржка Яна Борисова за новата си пиеса. Премиерната режисура - история за хубостта на тъмнината - е под режисурата на Стилиян Петров с присъединяване на Веселин Мезеклиев, Йордан Ръсин, Дениза Павлова. Театър 199, 19:30 ч.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР