2800. Толкова са на брой убитите руски войници след началото

...
2800. Толкова са на брой убитите руски войници след началото
Коментари Харесай

Украйна: Над 2800 убити руски войници от началото на инвазията

2800. Толкова са на брой убитите съветски бойци след началото на офанзивата в 05:00 часа, заяви във фейсбук Генералният щаб на Въоръжените сили на Украйна. Данните са към 16:00 часа.

" Окупационните сили не престават да търпят тежки загуби в персонален състав и съоръжение. От началото на нашествието на Руската федерация, следното е унищожено от Въоръжените сили на Украйна: танкове - до 80, бойни бронирани машини от разнообразни типове - 516, хеликоптери - 7, летателни апарати - 10, крилати ракети - до 20, автомобилна техника - повече от 100, персонален състав - повече от 2800 души. Добре пристигнали в пъкъла! "

По-рано денем Министерството на защитата на Украйна заяви, че на 25 февруари съветската войска е изгубила повече от хиляда бойци - връх за цялото време на нейното битие, написа в. " Украинская истина ".

„ Днес (25 февруари – ред.) броят на загубите от окупационните сили на Руската федерация е повече от 1 000 ", се споделя в известие на министерството във Facebook.

Русия не е претърпявала такива военни загуби за половин ден военни дейности през целия интервал на своето битие в нито един въоръжен спор, който е започвала, написа вестникът.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР