28-месечна ефективна присъда при първоначален общ режим на изтърпяване наложи

...
28-месечна ефективна присъда при първоначален общ режим на изтърпяване наложи
Коментари Харесай

Пулев, упоил и изнасилвал в продължение на 2 дни две момичета, обжалва присъдата си

28-месечна ефикасна присъда при първичен общ режим на изтърпяване наложи състав на районния съд в Казанлък по отношение на 35-годишен гражданин на село Енина, който от началото на тази година е с мярка за неотклонение „ домакински арест “ с сложена електронна гривна.

Радостин Пулев беше разгласен за търсене след подадена против му тъжба от две девойки, че по време на персонален празник били упоени и отведени в дома му, където в продължение на две денонощия били подложени на садо-мазо прищевки. Жалбата е била подадена в края на декември м.г. седмици преди да започва делото против мъжа по обвиняване в блудничество. Придружен от юриста си на 12 януари той се съобщи самичък в полицията.
свързани новини20400на 12.01.202161117на 11.01.2021
Настоящата присъда е осъществени от Пулев блудствени дейности на 14 против 15 юни в жилището му като жертвата е била на 17 години. Освен престоя зад решетките той ще би трябвало да заплати и 5 000 лева за претърпените от момичето премеждия.

Мъжът отхвърля да е направил закононарушението и ще апелира наложеното му наказване. От прокуратурата прецизират, че досъдебното произвеждане по гаврите през декември 2020 година е завършено и обвинителният акт е импортиран в съда, само че към момента няма постановена присъда. И по това произвеждане Пулев твърди, че е оклеветен. Мъжът няма непрекъсната специалност, засичан е да работи като телохранител на платежоспособни предприемачи по Черноморието.
свързани новини52991на 11.01.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР