28-годишният Божан Д. И., който бе жестоко убит от приятелката ...

28-годишният Божан Д. И., който бе жестоко убит от приятелката

Първи подробности за бруталното убийство в Кючука

28-годишният Божан Д. И., който бе грубо погубен от приятелката си в пловдивския квартал " Кючук Париж " в четвъртък, бил върл геймър и купонджия. Това споделиха пред в. " Марица " хора от приятелския му кръг. Информацията се удостоверява и от изявленията в профила му в обществените мрежи.

Всеки втори пост на Божан е за парти с рап и техно музика в Пловдив, че даже и в София. Често е споделял и клипчета от компютърни игри, както и трейлъри на такива, които следва да излязат.

Списъкът с харесвани от него страници пък сочи, че се е увличал по дрифта. Присъединил се е към няколко такива формации и е реагирал на доста сходни изявления. Много евентуално да е бил елементарно почитател на дрифтърски осъществявания, само че да не ги е практикувал, защото негови познати не го съединяват с този вид рискови забавления.

Всички са разтресени от жестокото ликвидиране в Кючука. Не си изясняват каква може да е повода довела до отнемането на живота му. Все още няма и публична информация за претекста. 35-годишната му другарка е в карцера.

Източник: pik.bg