28-годишният арестант Атанас Бундев, който нападна с метла полицай в

...
28-годишният арестант Атанас Бундев, който нападна с метла полицай в
Коментари Харесай

Арестантът, нападнал полицай с метла, избягал с влак ,спипаха го в Карнобат

28-годишният задържан Атанас Бундев, който атакува с метла служител на реда в Бургас, беше арестуван от полицията. Това заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че Буднев изчезна към 17.25 часа, на 11 ноември. Организирал бягството, до момента в който полагал публично потребен труд - чистел в Морската градина на Бургас. Издебнал момента, в който охраняващия го служител на реда бил с тил към него и атакувал.

С дръжката на метлата арестантът блъснал униформения, а по-късно хукнал към жп гарата. Там хванал нощния трен до жп гарата в Карнобат. Оттам се придвижил до автогарата, само че на мястото е арестуван. Беглецът е върнат в Бургас, където следва да му бъде повдигнато обвиняване за нахлуване над длъжностно лице при осъществяване на служебните му отговорности.

Мъжът е излежавал присъда, издадена от Карнобатския областен съд по реда на Указа за битка с дребното безчинство - 14 дни задържане в отделение на Министерство на вътрешните работи и полагане на общественополезен труд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР