28-годишната Сена-Мишел Клементс от Съри тежеше 109 килограма. Колкото и да

...
28-годишната Сена-Мишел Клементс от Съри тежеше 109 килограма. Колкото и да
Коментари Харесай

Дебеланка похарчи 40000 лв, за да отслабне с 20 размера! Промяната е невероятна (СНИМКИ преди и след)

28-годишната Сена-Мишел Клементс от Съри тежеше 109 кг. Колкото и да е необичайно – като се има поради модата за бодипозитив – момичето беше недоволно от фигурата си. Затова тя реши да отслабне по всевъзможен метод. За страдание разнообразните диети и спортове не дадоха стремежи резултат.

И след раждането (тази пълничка има две дъщери, петгодишната Емели и едногодишната Исла), тежестта й стана още по-голямо.

 Сена Мишел

Клементс съумя да смъкна няколко кг с помощта на интензивни тренировки във фитнеса. Въпреки това, момичето постоянно се „ пречупваше “ – непрекъснатият стрес водеше до преяждане.

„ Без значение по какъв начин се усещах, ядях. Ако бях тъжна или уплашена, ядях, с цел да се успокоя, а в случай че бях щастлива, ядях, с цел да чествам! “ – споделя Сена-Мишел.

 пълничка жена

И по този начин, откакто опита всичко, предходната година Сена-Мишел реши да вземе заем от 10 хиляди паунда за интервенция за намаляване. Лекарите отстраниха 80% от стомаха на пухкавелката. След това младата жена се подложи и на интервенция за понижаване на гърдите.

 Сена-Мишел интервенции

Сена-Мишел Клементс

Снимка
Социална медия

Общо, в това число личните й спестявания, майката на две деца е похарчила £20 000 за процедури за намаляване. Но в този момент тя наподобява неузнаваема.

Година по-късно, след всички интервенции, Сена-Мишел е свалила 20 размера и в този момент гордо показва фигурата си. Тя се отхвърли от неприятните си хранителни привички и към този момент се храни на дребни порции, смени целия си дрешник, спря да пие антидепресанти и се усеща ужасно.

 жена отслабна

Сена-Мишел Клементс с децата си

Снимка
Социална медия

Вярно е, че някои считат, че Сена-Мишел е прекалила. Някои я осъждат за несъразмерна уязвимост, други за отпусната кожа след загуба на тегло. Един от злобарите даже написа, че се е „ трансформирала в мумия “.

Но Клементс е щастлива. Момичето показа в изявление: „ Преди ядях големи порции, само че в този момент хапвам всичко умерено. Наистина правя оценка храната и се любувам на усета и не хапвам, до момента в който не повърна. Изглеждам и се усещам като жена. Животът се оказа доста по-добър с по-малка талия и гърди ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg