28-годишната Кайдра Джонсън, жителка на Тенеси, влезе в затвора, след

...
28-годишната Кайдра Джонсън, жителка на Тенеси, влезе в затвора, след
Коментари Харесай

Арестуваха майка след училищно есе: Татко удари мама, тя стреля срещу него

28-годишната Кайдра Джонсън, жителка на Тенеси, влезе в пандиза, откакто щерка й написа в учебен преразказ за побой сред родителите си. Това се оповестява на уеб страницата на телевизия WREG

Според есето 28-годишната жена се пробвала да изгони брачна половинка си от къщата, тъй като пушил прекалено много. В отговор мъжът я блъснал с пестник в окото.

„ Мама извади револвер отдолу под леглото. Бях в хола, а сестрите и брат ми бяха в стаята с тях. Мама насочи револвера към баща и стреля три пъти. Куршумите удариха стената. Мама сподели на баща да спи в колата на алеята и да не се връща или отново ще го простреля ”.

Училищният психолог, който прочита преразказа, съобщил в полицията за допустимо принуждение над деца. Органите на реда направили оглед в къщата на момичето и разкрили няколко дупки от патрони в стените на хола, спалнята и коридора. Намерени и конфискувани са и два револвера.

Жената признала, че е стреляла най-малко два пъти по мъжа си. Според нея обаче тя го направила в отговор на насилието му. По лицето на дамата имало следи от побой: порезна рана и синина към дясното око.

Три от четирите деца на съпрузите били в една стая по време на кавгата им. Съпругът на Джонсън не е потърпевш.

Жената е задържана и упрекната в четири безразсъдни дейности. Попечителството над две от децата на Джонсън е обещано на баба им, а на другите две на вуйна им.

Жената е освободена под гаранция от ареста до правосъдния развой. Първото правосъдното съвещание по делото й е планувано за 23 февруари.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР