28-годишната Детелина Василева е убила жертвата си – Пламен Йонев

...
28-годишната Детелина Василева е убила жертвата си – Пламен Йонев
Коментари Харесай

Ето я мургавата проститутка Детелина, заклала бившия миньор Пламен СНИМКА

28-годишната Детелина Василева е умъртвила жертвата си – Пламен Йонев /62 г./ с кухненски нож. Това стана ясно по време на днешното правосъдно съвещание в Кюстендилски областен съд.

Държавното обвиняване в лицето на прокурор Валери Пенков, изиска във връзка с мургавата госпожица взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, с претекста, че след осъщественото тежко закононарушение обвинената се е укрила, написа infomreja.bg.

От своя страна служебният бранител на Детелина – адв. Емил Атанасов, уточни, че до този миг на нея не е направена психиатрична експертиза. По време на разпитите тя даже не е могла да даде пояснения за случилото се във съдбовната нощ на 8 ноември в бобовдолското село Мламолово.

Въпреки чистото правосъдно минало на обвинената, съдът счете, че поради тежестта на закононарушението, за което е привлечена като обвинена и държанието й след действието, са налице и другите две предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, а точно, че обвинената може да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Съдия Цекова разгласи още, че съдът няма усещане за умствена недъгавост на обвинената, за каквато пледира служебния й бранител юрист Емил Атанасов и тя може да носи наказателна отговорност.

Определението може да се апелира и стачкува пред САС в 3- дневен период, считано от през днешния ден.

До трагичното ликвидиране в село Мламолово се стигна след спор сред младата жена и Пламен Йонев на 8 ноември. 62-годишният мъж е намушкан с нож в региона на гърдите, което е и повода за гибелта му.

Тялото на жертвата е намерено от негов другар ден след жестокото ликвидиране, а Детелина е задържана от вкъщи на свои родственици в Дупница.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР