28-годишната дъщеря на актьора Дейвид Хаселхоф, който широката аудитория завинаги

...
28-годишната дъщеря на актьора Дейвид Хаселхоф, който широката аудитория завинаги
Коментари Харесай

Дъщерята на Дейвид Хаселхоф разби стандартите за сексапил на Playboy

28-годишната щерка на артиста Дейвид Хаселхоф, който необятната публика вечно ще помни като Мич Бюканън от хитовия сериал " Спасители на плажа ", написа история, разбивайки на пух и прахуляк стандартите за съблазън, налагани от " Playboy " към този момент повече от шест десетилетия. Хейли се трансформира в първия плюс сайз модел, украсил корицата на немското издание на мъжката библия, което публично ще се появи на пазара при започване на идващия месец, написа dir.bg.

Наред с уговорките, отвеждащи я на подиума, наследницата на холивудската звезда от дълго време се изявява и пред камера. Тя потегли по стъпите на известния си татко още през 2010 година, когато получи първата си роля в поредицата " Huge ", излъчена по американския колос ABC Family.

Наскоро тя даде изявление за " MailOnline ", в което показа, че Дейвид освен почита, само че и изцяло поддържа решението ѝ да се разголи пред фотографския обектив за списанието.

" Татко поддържа всеки мой избор, отнасящ се до кариерата ми. Родителите ми постоянно са били до мен, окуражавайки ме в начинанията, които поемам ", сподели тя.

Блондинката е снимала фотосесията за " Playboy " в разгара на пандемията във френската столица Париж. Пред английската медия тя описа, че се е наложило да употребява персонално долни дрехи за фотосите, тъй като екипът изпитвал усложнения да избере облекло, което да и бъде по размер.

Хейли не крие гордостта от предоставената ѝ опция да покаже тялото си на страниците на изданието.

" Всички ние имаме своя опит с промишлеността, само че през цялото време аз навлязох в нея като по-различен вид модел, какъвто съм и до момента. Този план обаче ми демонстрира какъв брой път съм извървяла оттогава и къде тъкмо се намирам през днешния ден ", споделя моделът.

Тя признава, че първоначално е изпитвала известно съмнение, питайки се дали да одобри предлагането да се трансформира в едно от " зайчетата " на именитото списание. След къс размисъл обаче е стигнала до заключението, че това е страховит късмет да каже на всички дами с нейната фигура, че няма причина да се срамят от несъвършенствата си, в противен случай, те би трябвало да се харесват тъкмо такива, каквито са, въпреки огромния си размер.

" Гледайки крайния резултат, няма по какъв начин да не се сетя за избрани моменти на снимачната площадка, в които се усещах в действителност обезпокоена, тъй като за пръв път правех нещо сходно ", споделя тя.

Хейли прецизира, че тогава тласък да приключи започнатото ѝ давала мисълта за дамите по света, на които желае да даде образец. Посредством него тя се надява, че те ще заобичат тялото си, приемайки своите дефекти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР