27-годишният пуерторикански боксьор Феликс Вердехо се предаде на полицията след

...
27-годишният пуерторикански боксьор Феликс Вердехо се предаде на полицията след
Коментари Харесай

Кошмар! Боксьор уби бременната си съпругата по изключително брутален начин

27-годишният пуерторикански боксьор Феликс Вердехо се съобщи на полицията след изказванията, че е умъртвил бременната си брачна половинка. В петък бе обявено за изгубването на брачната половинка му Кейсла Родригес, след което ФБР стартира следствие.

Тялото ѝ е намерено ден по-късно в лагуната, до момента в който „ изплувало” на повърхността. Малко по-късно то е било разпознато, след което Вердехо е решил да се съобщи.

VIDEO of Boxer Felix Verdejo right after he surrendered to the FBI in Puerto Rico
— David Begnaud (@DavidBegnaud)
Боксьорът Вердехо, по-известен с прякора „ Диаманта”, е упрекнат, че първо е нанесъл побой над жена си, след което я е инжектирал с разнообразни опиати, с цел да завърже за бетонен блок. Следва изхърляне от местен мост в реката.

Още по-бруталното е, че боксьорът е гръмнат бременната жена по-късно. Според информациите от прокуратурата в Пуерто Рико повода за това действие е, че мъжът е бил сърдит на брачната половинка си, че е забременяла. В това грубо закононарушение медиите на тамошния остров настояват, че Вердехо не е бил самичък в незаконното действие, а е бил подпомаган от още някой, само че към момента няма информация дали е имал съизвършител.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР