27-годишният милионер от Маями Умастар (Умид Бадрутдинов), женен за украинка,

...
27-годишният милионер от Маями Умастар (Умид Бадрутдинов), женен за украинка,
Коментари Харесай

Рапърски псевдоним, мол в Дубай и съпруга от Украйна: Младият милионер Умастар си купи култово Ferrari

27-годишният милионер от Маями Умастар (Умид Бадрутдинов), женен за украинка, купи емблематичната версия на Ferrari 488 Spider от поредност специфични издания за 70-годишнината на марката. Автомобилът е с прякор Heartthrob.

Моделът е основан като самобитна респект към суперавтомобила 500 Mondial от 1954 година, създаден от Pininfarina в серията open-top. Рядката кола е продадена на Умастар от водача на спортни коли Порфирио Рубироса. В Европа тази кола е изключителна необичайност. Миналата година на вторичния пазар имаше единствено една оферта на цена от 423 000 евро.

„ Истински автомобил, основан за високи скорости, горещи сърца и студени глави “, отбелязва Умастар, чийто персонален автопарк, с изключение на Ferrari, включва и Rolls-Royce Ghost, Mercedes 4X4 G-Klasse, Lamborghini Huracan. Последният, апропо, се смята за най-близкия съперник на Spyder.

 Рапърски псевдоним, мол в Дубай и брачна половинка от Украйна: Младият милионер Умастар си купи паметно Ferrari

За информация: Ferrari 488 Spider е трансформация на спортния автомобил 488 GTB с отворен таван. Купето е получило лек корав алуминиев покрив, който се сгъва единствено за 14 секунди и рамка, направена от високоякостна алуминиева сплав, исполин и въглерод и други детайли.

Силовият елемент е бензинов 3.9-литров V8 битурбо. В своя пик той създава 670 к.с. и развива въртящ миг от 760 Нм. Превключването на предавките се прави от 7-степенна роботизирана трансмисия с двоен съединител Getrag.
Спортният автомобил форсира:
до първите 100 км - единствено за 3 секунди;
до 200 км/ч - за 8.7 секунди;
Максималната скорост е лимитирана на 327 км/ч
Мощността на колелата се предава посредством електронен E-Diff. Активната система за надзор на страничното превъртане следи за вероятността от странично поднасяне и управлява действието на амортисьорите.

Спортният автомобил е оборудван с карбонови керамични спирачки Brembo, ABS с надстройка на Ferrari Pre-Fill, челен спойлер и дифузьор с дейни задни клапи. Всички системи се ръководят от кормилото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР