27-годишният Иван Тодоров Кокинов, който на 27.06.2021 г. безпощадно наръга

...
27-годишният Иван Тодоров Кокинов, който на 27.06.2021 г. безпощадно наръга
Коментари Харесай

Продължава да тече кръв: Изродът, клал ученичка в Бургас, нападна съкилийник с… консерва

27-годишният Иван Тодоров Кокинов, който на 27.06.2021 година безпощадно наръга 19 пъти ученичка в бургаския ж. к. „ Изрев ”, опитал да среже гърлото на съкилийник, до момента в който бил в Затвора-Бургас, написа Флагман.бг.

Днес се очакваше да тръгне делото против него за невъзмутимия опит за ликвидиране на малолетната тогава Селим Фейзова, само че правосъдният състав не даде ход, защото Кокито не се яви в залата.

Причината е, постъпило писмо, в което е посочено, че сега Иван Кокинов е приет в болница за лекуване в Психиатрично поделение в Ловеч, откъдето не са го пуснали да се яви на съвещание в качеството му на обвиняем.

В правосъдната зала стана ясно още, че жертвата на изверга – пълнолетната към този момент Селим е поискала да бъде конституирана като цивилен просител и частен обвинител.

Следващото съвещание е планувано за 7.09.2022 г, от 10 часа, когато се чака всички призовани лица да се явят в залата.

Очаква се експертизи и движимости лица да потвърдят неуравновесен ли е или държанието му цялостен цирк, защото Кокинов неведнъж твърдеше, че чува гласове и взимал лекарства.

На 27.06.21 година, към 22,30 часа, озверял от дрога, Кокинов намушка без никаква причина с ловен нож ученичката, която в този миг се движела по ул. „Транспортна“ с другари. Бруталната сцена се е разигра пред бизнес център „ Кондоско ”. Компанията била от две девойки и две момчета, които пресичали пешеходната пътека от Гробищния парк към ж. к. „ Изгрев ”.

Въоръженият нападател изскочил ненадейно и ги подгонил с нож в ръка. Те се разбягали в разнообразни направления, само че едно от девойките се спънало и паднало. Така попаднало в лапите на предрусалия Иван. В този миг той замахнал с ножа, като забил острието му първо във врата й, след което траял да я ръга на направления. След като тя спряла да мърда, Кокинов побегнал, без да прибира ножа. Нощният охранител на бизнес центъра чул виковете за помощ на приятелите й и подал сигнал на тел. 112.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР