27-годишният българин, който бе в неизвестност от три месеца, е

...
27-годишният българин, който бе в неизвестност от три месеца, е
Коментари Харесай

Младият българин, изчезнал във Великобритания, е намерен мъртъв

27-годишният българин, който бе в неопределеност от три месеца, е открит мъртъв в река наоколо до работното му място. Това потвърдиха от полицията в Есекс.
„ Човешкото тяло, открито във водата в Грейс по-рано този месец, е публично разпознато като Валентин Качанов”, допълват от там.

Качанов е в неопределеност от 8 февруари. В същия ден той напуснал дома си в Западен Търрок и оттогава фамилията му няма контакт с него. Последно е бил видян в локален търговски център. По-рано този месец от английската полиция оповестиха, че са задържали 22-годишен мъж, обвинен в убийството на българина. По-късно обаче той е освободен заради липса на задоволително доказателства за съпричастност към закононарушението, прибавят още от там.

Починалият млад мъж е от гоцеделчевското село Долен, оповестява НТ. Преди 4 години отпътувал за Англия, с цел да работи и живее там. Сега обаче фамилията му няма задоволително финансови средства за превозване на тялото му до родното място. Именно поради това локални поданици предизвикаха благотворителна акция, с която да съберат нужната сума.

„ Семейството му и околните му са съкрушени, желаят да приберат тялото на сина си в България, само че нямат тази опция. При събиране на нужната сума, ще обявим, с цел да се спре акцията. Ако нещо въпреки всичко остане, ще бъде дарено за щедрост, откакто се покрият всички разходи”, пишат във Фейсбук основателите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР