27-годишната диджейка от английската столица Лондон Джоди Уестън, е поздравила

...
27-годишната диджейка от английската столица Лондон Джоди Уестън, е поздравила
Коментари Харесай

Горещо! Красива диджейка се показа само по гирлянда СНИМКИ 18+

27-годишната диджейка от британската столица Лондон Джоди Уестън, е поздравила почитателите си в Instagram с коледен кадър, на който театралничи по лют метод.

Момичето украсява дървото с играчки, само че в това време е прикрила тялото си единствено с гирлянда. Според думите на русокоската, тя няма самообладание да отвори подаръците в празничната заран и не губи време, с цел да се облича. Освен това тържеството става доста по-интересно по този метод.

"Обикновено разтварям подаръците си гола, тъй като по този начин дремя. А на сутринта на Коледа се вълнувам доста и желая бързо да видя какво е прикрито под елхата ", споделя Джоди.



Всичко е почнало от това, че диджейката е намерила необикновен метод по какъв начин да се развесели по време на пандемията, оповестява "Сън ". Момичето е решило да се занимава с ежедневните действия, само че без да облича облекла: тя е почиствала и готвила изцяло гола.

„ Любопитно ми беше да видя какво е да живееш като нудист “, споделя тя. Красавицата поучава и другите да последват нейния образец.

"Ходя гола няколко часа след ставането. Трябва някак си да озаря дните си в това тъмно време. Съветвам ви и вие да опитате същото. Животът е къс - забавлявайте се ", декларирала е хубавицата.



Джоди Уестън е диджей, моделка, радио водеща и риалити телевизионна звезда от MTV, BBC One, Channel 5 и Netflix. Вече 100 хиляди души са се абонирали за момичето в Инстаграм.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР