27-годишната бразилка Ясмин Сантос иска фигурата й да наподобява пясъчен

...
27-годишната бразилка Ясмин Сантос иска фигурата й да наподобява пясъчен
Коментари Харесай

Вижте как изглежда звезда на Playboy, която носи непрекъснато корсет СНИМКИ 18+

27-годишната бразилка Ясмин Сантос желае фигурата й да прилича песъчлив часовник. За задачата тя носи корсет цялостен ​​ден, оповестява Daily Star.

Моделката постоянно е сравнявана с кукла Барби. Момичето се гордее с тялото си и го показва при всяка опция.

Но хубостта изисква жертви, по тази причина Ясмин носи корсети всеки ден, с цел да поправя фигурата си.



За първи път тя видяла подобен аксесоар при Ким Кардашиян. Моделката признава, че американската звезда за нея е пример на женската хубост.

"Фокусирам се върху талията си и мисля, че доста си приличаме с Ким. А по отношение на сравнението с кукла - на кого може да не му хареса? ", споделя Ясмин Сантос.



В момента моделката е в Лондон, където още веднъж са наложени строги ограничавания по отношение на пандемията от ковид. Сега тя може още по-често да си прави селфита измежду луксозни интериори.

"Това е третата карантина за мен. Изолацията провокира предпочитание за смяна. Например да се промени цветът на косата, диета, проект за деня ", споделя бразилката.



Ясмин признава, че отделя цялото си свободно време за външния си тип. Желанието й за самоусъвършенстване е оценено в испанския Playboy, който е поместил момичето на корицата.



Ясмин има 20 хиляди почитатели в Instagram. И някои от тях са последвали нейния образец - почнали са постоянно да носят корсет, с цел да имат такава фигура.



По предписание корсетите са направени от плътна еластична тъкан, която безусловно стяга тялото. Експертите предизвестяват, че това може да бъде рисково. Проучване от 2018 година е открило, че сходни аксесоари могат да затруднят дишането.

Американският съвет по пластична хирургия (ABCS) твърди, че прекомерно стегнатите корсети могат да понижат размера на белите дробове. Другите странични резултати включват храносмилателни проблеми.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР