260 тона пластмасови капачки, превърнати в кувьози. Такава е равносметката

...
260 тона пластмасови капачки, превърнати в кувьози. Такава е равносметката
Коментари Харесай

На пл. „Александър I“ в София днес може да предадете пластмасови капачки

260 тона пластмасови капачки, превърнати в кувьози. Такава е равносметката от акцията „ Капачки за бъдеще “ за последните две години, която сплотява хиляди доброволци. Целта е стотици недоносени бебета да получат късмет за живот.
" Капачки за бъдеще " с акция в София (СНИМКИ) Капачки се събират на площад "Княз Александър I " от 9 ч. до 17 ч.
И през днешния ден за шеста поредна година уредниците приканват всеки, който е събрал капачки, да ги съобщи. Пунктът е на пл. „ Александър I “ в София.
Със събраните за последните две години средства е закупена инсталация за повече от 20 неонатологични и акушеро-гинекологични отделения от цялата страната.
Само през изтеклите месеци на 2020 година са подкрепени 13 лечебни заведения.
Над 11 милиона са инфектираните с COVID-19 в света Най-тежко засегнатата страна са Съединени американски щати, следвана от Бразилия, Русия, Инди, Перу и Чили
Екипът на bTV Media Group за следващ път се включва в благородната акция. С общи старания успяхме да съберем над 100 кг – 20 чувала капачки.

Радваме се, че по този метод освен подкрепяме лечебните заведения в страната, само че и си даваме сметка какъв брой пластмаса използваме в всекидневието си и продължаваме да се грижим за опазването на околната среда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР