250 000 долара ни струва домакинството на олимпийската квалификация по

...
250 000 долара ни струва домакинството на олимпийската квалификация по
Коментари Харесай

250 000 долара ни струва олимпийската квалификация по волейбол

 Приемаме олимпийска подготовка по волейбол
250 000 $ ни коства семейството на олимпийската подготовка по волейбол във Варна. Това е единствено таксата, платена във ФИВБ и в сумата не влизат спомагателните разноски, които ще бъдат направени по организацията.

" Спечелихме семейството за най-голямото съревнование през тази година в България - Олимпийската подготовка по волейбол.

Вчера се взе решение тя да се организира във Варна и за нас ще бъде голяма чест тази сериозна борба за класиране на олимпийските игри да я дадем точно тук пред варненска аудитория “. Това сподели министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на конференция, с която се даде формален старт на Варна като Европейски град на спорта 2019.

Квалификацията ще се организира сред 9 и 11 август в Двореца на културата и спорта.

„ Това е извънредно значимо събитие, тъй като по този начин имаме опция да се опитаме да се преборим с един от най-силните тимове – Бразилия. Нееднократно сме ги побеждавали тук, на варненска територия.

Аз съм удовлетворен, тъй като квалификацията я взехме на доста прилична цена, преди година бяха оповестени минималните цени, от които щеше да стартира наддаването за олимпийска подготовка. Те бяха 500 000 $, ние успяхме да вземем подготовка за 250 000 $ “, уточни министър Кралев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР