25-годишният Марин Николаев Георгиев, който цяло лято бе издирван в

...
25-годишният Марин Николаев Георгиев, който цяло лято бе издирван в
Коментари Харесай

Откриха Марин от Ямбол мумифициран

25-годишният Марин Николаев Георгиев, който цяло лято бе търсен в региона на Бургаска област, е открит мъртъв, заяви Флагман.бг. Новината удостовери майка му Мария, която персонално го е разпознала в моргата. Мумифицираното тяло на младия мъж от Ямбол е открито от инцидентни минувачи на метри от психиатричната болница в Раднево, където той се е лекувал, преди да изчезне. Мария и татко му Николай са го видели за последно на 17 юли, сряда. Били са на рандеву, Марин бил в положително положение, благополучен и даже си говорили, че ще отидат на море, когато излезе от болничното заведение.

Семейството му го търсеше повече от 70 дни. Основните съмнения бяха, че е избягал към Слънчев бряг, тъй като нееднократно споделял, че желае да отиде на море. Докато издирвали единственото си дете, родителите попаднали на шокираща диря за гибелта му. С тях се свързали и други близки на безследно изчезнали пациенти на психиатрията, които са откривани месеци по-късно – мъртви и с мумифицирани тела, без да е ясна точната причина за гибелта им.

„ Синът ми е погубен и в този момент се пробват да покрият случая! “. Това разгласи пред Флагман.бг Мария Георгиева, майката на Марин. Според нея е доста евентуално единственото й дете да е жертва на несполучливо пробно лекуване или тялото му да е употребявано за донорство. Съмненията й се ускоряват от ден на ден, тъй като нямало ясно лекарско мнение за гибелта на 25-годишния мъж. Самата тя не намирала и разумно пояснение за какво трупът на сина й е на метри от профилираното лечебно заведение. Признава, че до момента синът й два пъти е бягал от болничното заведение, само че постоянно се е прибирал у дома. Нямало логичност да остане месеци наред до самата ограда, да не го види никой и да почине там, счита почернената майка.

Още първоначално подозирали, че нещо неприятно се е случило с него, тъй като Марин знаел номерата на цялото си семейство наизуст, нормално нямал мобилен телефон и постоянно се налагало да се обажда, с цел да уведоми родителите си къде се намира. Очаквали го да се обади, само че той по този начин и не го направил.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР