25-годишният бургазлия Илиян Киров, който на 4 март т.г. бе

...
25-годишният бургазлия Илиян Киров, който на 4 март т.г. бе
Коментари Харесай

Дилърът на друсан чай Илиян го отнесе

25-годишният бургазлия Илиян Киров, който на 4 март т.г. бе хванат да продава известната измежду младежите "дизайнерска дрога " отива в пандиза за 1 година и 6 месеца, осведоми "Флагман ".

Киров ще бъде осъден и с санкция от 4 хиляди лв.. Това реши по-рано през днешния ден Бургаския областен съд.

В началото на март т.г. Киров бе арестуван, откакто униформени нахлуха в квартирата му на ул. "Шейново " в Бургас, където откриха близо 705 грама синтетичен канабиноид - чая за пушене, на стойност 4 224, 53 лева

Тогава бургазлията даде неуместни пояснения, че си поръчал дрогата по обява в интернет за персонална приложимост и пратката пристигнала по куриерска компания без никакви проблеми.

Въпреки че по време съвещанието през март бранителят му съобщи, че експертизите не са потвърдили в състава на чая да има психоактивно вещество, Киров беше пратен зад решетките, където се наложи да посрещне и рождения си ден.

Сега юристът му е сключил съглашение с прокуратурата и Киров е получил относително леко наказване. Илиян Киров е с богато престъпно досие и е осъждан 4 пъти за умишлени закононарушения от общ темперамент - две обири и обир в съучастничество с друго лице, като малолетен. Така той ще лежи и за закононарушение, осъществено през 2017 година.

Определението на Окръжен съд - Бургас, с което е утвърдено съглашението за решение на делото, е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР