25-годишните сестри Инка и Нийле Хьопер от Бавария, Германия, могат

...
25-годишните сестри Инка и Нийле Хьопер от Бавария, Германия, могат
Коментари Харесай

При вида на тези секси близначки от Германия мъжете онемяват СНИМКИ 18+

25-годишните сестри Инка и Нийле Хьопер от Бавария, Германия, могат да се похвалят с замайващ триумф, който са постигнали в света на модата.

На 15 -годишна възраст моделите се реалокират в Милано в гонене на фантазията си, а в този момент работят с марки като Dior и L'Oreal, написа Daily Star.



Популярността им обаче има и съществени дефекти. Например, прекомерно упорити мъже, които не схващат думата „ не “. Инка и Нийле са симпатични на почитателите, които постоянно им признават любовта си под фотосите им по долни дрехи или разкриващи тоалети. Но има и такива, които им изпращат неприлични предложения в персонални известия. Често на девойките се дават обещание пари за персонална среща с почитател.

Въпросите, които моделите получават в обществените мрежи, също не се разграничават по многообразие и положителни обноски. - "Споделяте ли си момчетата?, "е най -често срещаният измежду тях. Близначките признават, че в действителност имат специфична връзка, която не всеки е подготвен да разбере и одобри.



"Да си близнак значи да имаш изключително въздействие върху живота си, мисля, че всички близнаци ни схващат. Вече имате сродна душа под формата на различен брат или сестра, тъй че нямате възприятието, че нещо ви липсва. Когато се срещаме с някого, той би трябвало да разбере, че прекарваме доста време дружно. Много хора считат, че това е нездравословно, само че ние не ги слушаме, " споделят Инга и Нийл Хьопер.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР