25-годишната изпълнителка от кубински произход Камила Кабело грабна наградата за

...
25-годишната изпълнителка от кубински произход Камила Кабело грабна наградата за
Коментари Харесай

Наградите на MTV: И победителят е...

25-годишната изпълнителка от кубински генезис Камила Кабело сграбчи премията за реализатор на годината на влиятелните награди на МТВ. Кабело имаше цели 5 номинации. Освен най-голямата премия, певицата си потегли и с наградата за видео на годината за песента си „ Хавана “.
Ар ен би принцесата Карди Би се трансформира в същинската сензация на вечерта с цели 12 номинации. Пет от тях рапърката делеше с артиста Бруно Марс за взаимната им работа над клипа „ Finesse “. Карди Би отнесе у дома три награди, включително и за най-хубав нов реализатор. Звездното дуо Бионсе и Джей Зи също взе награди две награди, макар че имаше 8 номинации за парчето си „ Apeshit “.
Наградата за най-хубаво поп видео отиде при Ариана Гранде за композицията „ No Tears Left to Cry “, отдадено на жертвите от атентата в Манчестър предходната година.
В категорията за най-хубаво рок видео бяха отличени „ Имаджин дрегънс “ за клипа „ Whatever It Takes “. В категорията за хип-хоп видео победителка стана Ники Минаж с клипа „ Chun Li “.
Ветеранката Джей Ло също не остана без отличие. Тя беше одостоена с премията за най-хубава колаборация за шлагера си Динеро с Ди Джей Калед.
По време на церемонията Мадона извърши ария в памет на огромната Арета Франклин, която ни напусна преди дни. „ Арета ме докара дотук. И знам, че тя е повлияла на доста хора, присъстващи в тази зала! Благодаря на Арета, че ни даде силата и R-E-S-P-Е-C-T ", посочи Мадона, базирайки се на известния шлагер на Франклин, като завърши изявата си с "Да живее Кралицата! ". Феновете укориха Мадона, че не е посочила дължимото почитание към паметта на Франклин, а е говорила най-вече за себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР