25-годишната Боряна Назарова, бивша подгласничка на Царица Роза в Казанлък

...
25-годишната Боряна Назарова, бивша подгласничка на Царица Роза в Казанлък
Коментари Харесай

Фотомодел от Казанлък облече полицейска униформа

25-годишната Боряна Назарова, някогашна подгласничка на Царица Роза в Казанлък напролет на 2011 година и един от най-вървежните български фотомодели в прилежащите Турция и Гърция облече полицейската униформа точно на Първа пролет, написа "Монитор ".

Пъстрооката хубавица пусна в персоналния си Facebook профил първи фотоси със сините облекла на охранителната полиция в родния си град и събра стотици лайкове и пожелания за сполучлива кариера в редиците на Министерство на вътрешните работи.

На този стадий Боряна към момента не е поставила на кръста си служебни револвер и белезници, това ще се случи откакто постави сполучливо изпитите на финала на 6-месечната школа в парка Тюлбето. От в този момент обаче няма подозрение, че дипломата й от там ще бъде с отличен триумф, настояват познаващи добре стоманения й темперамент и хъса, с който се яви на състезанието за редовата полицейска позиция.

Преди да заяви смяната в местоработата си майката на тригодишната прелестна Дея е „ прочистила “ част от албумите си в персоналния си профил, с цел да не дава „ самун “ на завистници.



Снимка: Фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР