25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и победител във

...
25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и победител във
Коментари Харесай

Веселка от Фермата: Бременна и с две деца спах в един вход

25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и победител във " Фермата " 5, споделя по какъв начин една вечер й се е наложило да спи в един вход, написа LadyZone.

" Още на 15 години се научих да работя на банциг… На 18 се роди първото ми дете, само че аз си ходех на работа, тъй като беше на 200 метра от у дома. Прибирам се, нагостявам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, междинната щерка се беше родила. Мъжът ми пострада при случай и не можеше да работи. Започнах в дърводелска компания, като бях бременна във втория месец с дребния. Тогава най-близката ми другарка, но най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали по какъв начин работя. И му споделила, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този миг спяхме при тази другарка и след абсурда се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми “ – споделя Веселка.

На идващия ден тя намира квартира и стартира да търси нова работа. Взимат я в " Топливо “, където работят единствено мъже. Тя е единствената жена и работи до края на бременността.

" Била съм на ръба и доста обезверена. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, само че постоянно има решение. Няма невъзможност “ – споделя Веселка пред Аксения в края на неизлъчвания диалог.

" С тази мощ и борбеност Веселка може да бъде образец за доста дами “ – коментира Аксения пред камерата на риалитито.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР