25-годишнa моделка с естествено голям бюст похарчи хиляди британски лири

...
25-годишнa моделка с естествено голям бюст похарчи хиляди британски лири
Коментари Харесай

Тя даде 10 000 паунда и сега притежава най-големите гърди във Великобритания СНИМКИ 18+

25-годишнa моделка с естествено огромен бюст похарчи хиляди английски лири и в този момент твърди, че има „ най-големите гърди във Англия “, предава "Дейли Стар ".


В момента бюстът на Лея Паркър е толкоз огромен и е с размер 32NN. Вследствие на бомбастичните си гърди в този момент дамата не може да кара кола, да тича и е принудена да спи с възглавница за бременност, защото това е единственият метод да се усеща комфортно в леглото.

Бляскавата моделка си е направила общо пет интервенции, които съгласно нея са й помогнали да се занимава с тази специалност, защото сега печели до 10 000 английски лири на месец, което е същата сума, която е платила, с цел да си направи бюста.


"Сама си платих две от интервенциите, които костват общо 10 000 английски лири, а останалите бяха платени от други хора ", признава тя.

Лея се борела с увереността си като тийнейджърка. На 14 тя страдала от хранително разстройство булимия и имала проблеми със самочувствието поради огромния размер на гърдите си. Тя споделя: „ Не се харесвах в действителност. Винаги съм чувствала, че желая да бъда по-стройна ".

Години по-късно Лея направила първата си интервенция, когато била на 19 години. Тя коствала 2500 английски лири. По това време дамата преди малко почнала да работи като модел и осъзнала, че съществуването на по-голям бюст може да й донесе огромните пари, тъй че една година по-късно още веднъж легнала под ножа.

Тя си намерила постоянна работа, в това число като кръг момиче на боксови мачове. Лея сподели: Някои от облеклата, които носех посочваха доста от фигурата ми. Бях заобиколена и от доста други девойки, работещи в промишлеността, които са се подлагали на хирургични интервенции увеличаване на гърдите. В последна сметка взех решение, че и аз ще си направя, с цел да повиша самочувствието си. “


Майка й, 48-годишната Сандра Паркър, не била доста запалена по интервенцията, защото щерка й била прекомерно дребна. Лея сподели: „ Тя се притесняваше и непрестанно ме питаше за какво желая да го направя, като по този начин или другояче имах значителен бюст. Но скоро тя разбра, че това ме направи щастлива ".

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР