25-годишен мъж от шуменското село Тервел катастрофирал, преобърнал се в

...
25-годишен мъж от шуменското село Тервел катастрофирал, преобърнал се в
Коментари Харесай

Шофьор лежа 17 часа под смачканото си ауди

25-годишен мъж от шуменското село Тервел аварирал, преобърнал се в дере и 17 часа останал затиснат под смачканите ламарини, тъй като бил неосезаем от пътя.

Водачът получил и контузия на прешлен и бил с парализирани крайници. Открили го негови близки, нощес към 23:07 часа. Те тръгнали да го търсят разтревожени, че не се прибрал и алармирали полицията.

Веднага след сигнала за произшествието към мястото - по пътя от село Струйно в посока към село Тервел, били ориентирани екипи на полиция, пожарна и кола за спешна помощ.

Мъжът е бил зад кормилото на лек автомобил " Ауди А5 " с непозната регистрация. Спасителните екипи заварили колата, преобърната по таван, а лидерът бил затиснат.

На място за подпомагане дошъл втори екип на шуменската пожарна. Мъжът бил освободен и избавен. Разказал, че след среща с другари тръгнал да се прибира и аварирал към 6 часа сутринта. На ляв завой изгубил надзор над автомобила, излязъл вдясно от пътното платно и се преобърнал в дерето.

След обзор в шуменската болница е открита фрактура на гръбначен прешлен и парализа на долни крака. Транспортиран е в болница във Варна. Взета му е кръвна проба за алкохол. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР