25-годишен мъж е обвинен в убийството на 16-годишното момиче в ...

25-годишен мъж е обвинен в убийството на 16-годишното момиче в

Има задържан за жестокото убийство на 16-годишното момиче в Луковит

25-годишен мъж е упрекнат в убийството на 16-годишното момиче в Луковит , заяви Българска национална телевизия. Задържаният е от Луковит, престъпно проявен и осъждан.

Припомняме, тялото на

В тази къща през вчерашния ден след обяд две момчета откриват натрупа на 16-годишното момиче. Те подават сигнал в полицията. Камера от прилежаща къща е снимала ликвидиране и това помогнало на служителите на реда да задържат 25-годишен мъж. Той е осъждан за транспортни закононарушения.

Момичето е забелязано за последно от родственици в понеделник преди среднощ и по-късно следите ѝ се губят. Момчета от прилежащата къща откриват натрупа, по който имало забележими следи от принуждение. Роднините на момичето разполагат и с видео от камерите на близка постройка, от което се вижда по какъв начин килърът влачи жертвата и я скрива в недостроената къща. Близките са безапелационни, че става дума за съзнателно ликвидиране.

Все още се обясняват претекстовете за тежкото закононарушение. Очакват се и резултатите от аутопсията, които ще покажат по какъв начин тъкмо е извършето убийството.

Източник: news.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg