25-годишният Армен Епрмеян, който загина на московското летище „Шереметиево“, е

...
25-годишният Армен Епрмеян, който загина на московското летище „Шереметиево“, е
Коментари Харесай

Шокиращи СНИМКИ и ВИДЕО от размазания арменец на „Шереметиево“ – останките му летели чак до…

25-годишният Армен Епрмеян, който загина на московското летище „ Шереметиево “, е бил депортиран от Мадрид към Армения. Той се е опитал да избяга от терминала при прекачването си в Москва, съобщава „ Дейли Мейл “.

Пилотът на самолета, който блъсна арменеца и го уби на място, заяви, че си е помислил, че е ударил животно на пистата преди да излети. Нямало поражения по самолета Боинг 737 и затова той продължил полета си към Атина.



Служител на пистата открил тялото на Епремян, заедно с негови лични вещи. Видео, публикувано от руските власти, показва безжизненото тяло на пистата.

Епремян е бил депортиран от Мадрид към Ереван. По време на полета към Москва е била повикана полиция, тъй като той е буйствал на борда и създавал проблеми на екипажа. Според една от информациите, той нападнал член на екипажа.



„ Веднага след като напусна самолета в Москва, съдбата му беше неизвестна. Той не е пресякъл границата към Русия “, обяснява източник от летището.




Според друга информация. Мъжът, който живеел в Барселона, бил качен на автобуса на терминала за самолета към Ереван, но след това избягал.


Самолетът Боинг 737 се приземил благополучно след инцидента в Атина, а по колелетата му бил открит биологичен материал. Имало леки щети по кабината с пътническите места.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР