снимка: БулфотоЗа 25-та поредна вечер недоволни се събират за протест

...
снимка: БулфотоЗа 25-та поредна вечер недоволни се събират за протест
Коментари Харесай

25-ти ден на протеста: Продължават блокадите в София и в страната

снимка: Булфото

За 25-та поредна вечер недоволни се събират за митинг в Триъгълника на властта . Напрежение няма, предава  NOVA.
По-късно се чака да тръгнат на обичайното си шествие до „ Орлов мост ”.  А след съботния митинг блокираните основни кръстовища в София станаха три. Четвъртата точка на митингите е край Стара Загора. Опит за обсада имаше през днешния ден и на Е-79 край Благоевград.

Почти денонощие продължава разногласието сред протестиращи и полиция кой има право да взема решение може ли бусът на „ Системата ни убива ” да стигне до „ Орлов мост ”. След като нощес возилото беше спряно на кръстовището на Софийския университет, то по този начин и не потегли оттова.  А протестиращите желаеха уволняване на служителя на Министерство на вътрешните работи, взел решението бусът да не продължи.

„ Не можахме да разберем за какво бусът е арестуван по този метод. Майките терористи ли са? Какви са? Не му желаеме оставката персонално на него. Искаме да го уволнят ”, съобщи Тихомир Василев.

„ Кое е вярно, че хората седят в буса и пречат на другите? Или кое? ”, попита зам.-директорът на „ Охранителна полиция ” към Столична дирекция на вътрешните работи Тони Тодоров. В поддръжка на майките, цяла нощ с тях остана и някогашният омбудсман Мая Манолова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР