24 служители на Столична община ще подпомогнат работата на Столичната

...
Коментари Харесай

Служители на Столична община помагат в СРЗИ и Пирогов |

24 чиновници на Столична община ще подкрепят работата на Столичната регионално-здравна ревизия по самодейност на  кмета Йорданка Фандъкова. 

През идващите няколко седмици те ще работят взаимно с екипите на здравната ревизия и ще извършват техни задания, като проучване на карантинирани лица. 

Вече трета седмица чиновници на Столичния инспекторат подкрепят работата на екипите на СРЗИ като вкарват данни на контактни лица и разнасят с автомобил наставления до адреси на карантинирани лица. Трима чиновници на инспектората вкарват резултати от проучвания в „ Пирогов “, с цел да облекчат работата на лекарите и медицинските експерти.

Два екипа на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ също подкрепят работата на СРЗИ от началото на пандемията като разнасят наставления на контактни лица и правят дезинфекции тук-там, по искане на здравните управляващи.

Продължава работата и на единадесетте Ковид-кабинети в столичните ДКЦ-та. Само за вчерашния ден в тях са били прегледани 434 пациенти и са тествани 429. От разкриването на първите кабинети на 12 ноември до през днешния ден са прегледани общо 4350 индивида.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР