24 Март Equinix, световна компания за дигитална инфраструктура, обяви старта

...
24 Март Equinix, световна компания за дигитална инфраструктура, обяви старта
Коментари Харесай

Equinix предлага Времето като услуга

24 Март
Equinix, международна компания за цифрова инфраструктура, разгласи старта на Equinix Precision Time - първатa функционалност за " Време като услуга " от сходен вид в бранша - предоставена непосредствено през Equinix Fabric. Предлагана в международен мащаб като услуга с добавена стойност в Platform Equinix, Equinix Precision Time разрешава на водачите в цифровата сфера да внедрят в границите на минути услугата Time as a Service с висока степен на акуратност, тъй че да могат да употребяват приложения в цифровата среда по-ефективно с точна, надеждна и предпазена времева синхронизация.

В хода на цифровата промяна на фирмите, нуждата от точна и предпазена времева синхронизация на тяхната мрежова инфраструктура е от сериозно значение. За доста световни бизнеси, в това число тези с активност в областта на финансовите услуги, онлайн гейминг, държавния бранш, производството, както и медиите и сферата на заниманията, Time as a Service е от основно значение, с цел да отговорят на регулаторните условия и да поддържат точна времева синхронизация в мрежата, нужна за безпроблемното протичане на интервенциите в тяхната цифрова инфраструктура.

Пропуските в сигурността и затрудненията при инсталиране на обичайни GPS инфраструктура, както и рисковете за киберсигурността, които могат да зародят при прилагане на времеви услуги, налични през интернет, основават обилни трудности за доста компании, чийто бизнес зависи от латенцията. Те би трябвало да вкарат времеви услуги с повече еластичност и без спомагателни финансови разноски. За да помогне на фирмите да превъзмогнат тези трудности, Equinix Precision Time е основана, с цел да обезпечи предпазена и вяра услуга Time as a Service, която поддържа времеви мрежови протоколи като NTP и PTP и е ценово ефикасна.

Equinix Precision Time е надеждно решение за фирмите, които търсят способи да подобрят ефикасността на приложенията и мрежовата скорост, както и да понижат своята взаимозависимост от обществения интернет и GPS антените за времева синхронизация. Интеграцията с Equinix Fabric обезпечава спомагателни благоприятни условия на клиентите на Equinix Precision Time да се възползват от огромните цифрови екосистеми и да си обезпечат безпроблемна взаимосвързаност с други физически или виртуални услуги, налични в потвърдилата се платформа на Equinix.

Здравко Николов, изпълнителен шеф на Equinix България, разяснява: " Продължаваме да прибавяме още повече стойност за нашите клиенти в Platform Equinix. Equinix Precision Time към този момент е разполагаем в България през Equinix Fabric. Сигурен съм, че това ще открие още повече благоприятни условия за нашите клиенти. Особено тези от тях, чийто бизнес зависи от времевата синхронизация на тяхната мрежова инфраструктура. "
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР