24-инчовият IPS панел на Philips 243S1 поддържа резолюция Full HD(снимка:

...
24-инчовият IPS панел на Philips 243S1 поддържа резолюция Full HD(снимка:
Коментари Харесай


24-инчовият IPS панел на Philips 243S1 по


24-инчовият IPS панел на Philips 243S1 поддържа резолюция Full HD
(снимка: Philips Monitors)

Новият екран Philips 243S1 е основан да издържи на провокациите на ежедневната работа – да предлага стабилност, комфорт и улеснение за потребителя. Моделът идва с всички подобаващи функционалности и комбинира комфортно потребителско прекарване, доста положително качество на картината и устойчивост.

24-инчовият IPS панел на Philips 243S1 поддържа резолюция Full HD. Опцията за USB-C свързване и вградената докинг станция разрешават осъществяване на всевъзможни задания без усложнения.

Множество разновидности за свързване

Philips 243S1 дава голям брой разновидности за свързване. С помощта на USB-C докинг станцията мониторът зарежда, трансферира данни и реализира връзка с преносимия компютър едновременно. Тънкият, съразмерен USB-C конектор разрешава елементарно свързване с един кабел, който придвижва данни със супер скорост, зарежда и презарежда (до 65W) портативния компютър непосредствено от монитора.

USB-C разрешава също елементарно свързване и при конфигурации с повече от един екран. Така по-изчистените работни пространства са по-лесни за нареждане, с помощта на преимуществата на USB-C.

С голям брой варианти за свързване, Philips 243S1 извършва с лекост всевъзможни задания
(снимка: Philips Monitors)

В допълнение Philips 243S1 разполага с вграден RJ-45 Ethernet порт за сигурност на данните, както и с HDMI 1.4, DP 1.2 и 4 USB-A за елементарно свързване на външна страна и други устройства.

Ергономична стойка

Проектиран с мисълта за положителната кондиция на потребителя, този Philip модел е екипиран със SmartErgo Base стойка, която разрешава ергономични настройки и дава опция на потребителите да нареждат монитора тъкмо в мечтаната позиция. Те могат да го накланят (+25/-5 градуса), завъртат (+180/-180 градуса) и настройват по височина (до 130 мм) до реализиране на идеалната зрителна поза.

Стойката разрешава ергономични настройки за мечтаното позициониране на монитора
(снимка: Philips Monitors)

Комфортът дружно с ергономичните настройки и някои положителни привички за взимане на къси почивки надалеч от екрана могат да облекчат физическото натоварване при дългия работен ден. В допълнение, работата в подобаваща поза усилва продуктивността и разрешава на потребителите да бъдат по-фокусирани.

Щадящ очите

Прекарването на часове пред екрана може да докара до отмалялост, парене и зачервяване на очите – това са някои от главните признаци на по този начин наречения CVS (Синдром на компютърното зрение). За да понижи дейно натоварването на очите и да подсигурява положителната кондиция на потребителя, Philips 243S1 дава отговор на стандарта TÜV Rheinland Eye Comfort и отстрани напрежението без смущаващи отблясъци.

Няколко новаторски технологии, вградени във Philips 243S1, щадят очите
(снимка: Philips Monitors)

Моделът предлага необятни ъгли на видимост, без утежняване на качеството на картината при наблюдаване под разнообразни ъгли. Комфортното зрително прекарване е допустимо и с помощта на технологията Flicker-Free, LowBlue режима и четенето като от хартия в режима EasyRead.

В композиция тези новаторски характерности подсигуряват постоянна, щадяща очите работливост по време на дългите работни часове.

Наличност и цена

24-инчовият екран Philips 243S1 е нов модел, който е разполагаем в комерсиалната мрежа у нас от януари на целесъобразна последна цена от 645 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР