24 града са включени в кампанията Българска Асоциация на Застрахователните

...
24 града са включени в кампанията Българска Асоциация на Застрахователните
Коментари Харесай

Започнаха прегледите на майки на деца с увреждания от кампанията на БАЗБ

24 града са включени в акцията

Българска Асоциация на Застрахователните Брокери – БАЗБ, взаимно с Фондация " Майко Мила ", сложиха началото на благотворителна акция за осъществяване на медицински прегледи на майки на деца с увреждания за попречване на тежки болести, които могат да им лишават опцията да се грижат за децата си.

Прегледите по градовете в България към този момент започнаха. Припомняме, профилактичните медицински прегледи, обезпечени посредством акцията, избавят животи – освен на родителите, само че и на децата им, които са напълно подвластни от грижите им. Прегледите се организират в градовете: Бургас, Варна, Видин, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Карлово, Нова Загора, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Севлиево, Силистра, Сливен, София, Нова Загора, Стара Загора, Харманли, Шумен и Ямбол.

От БАЗБ оповестиха, че всекидневно постъпват позвънявания от майки на деца с увреждания, които изричат своите благодарности и са щастливи да се възползват от предоставения им късмет да преминат през контрактуваните особено за тях прегледи – в един ден, на едно място, без очакване, без непотребна документи - при всички нужни експерти.

ИНСМАРКЕТ поддържа акцията.
Още по тематиката 12 Декември 2017 | И АБЗ поддържа благотворителна акция за майките на деца с увреждания 05 Декември 2017 | " Уника България " се причисли към акцията за майки на деца с увреждания 27 Ноември 2017 | Застрахователни брокери – в поддръжка на майките на деца с увреждания
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР