24-годишната фолкпевица Палома посрещна първата си рожба на бял свят.

...
24-годишната фолкпевица Палома посрещна първата си рожба на бял свят.
Коментари Харесай

Попфолк певицата Палома роди момиченце

24-годишната фолкпевица Палома посрещна първата си рожба на бял свят. " Добре пристигнала, Доника Мария... 4 юли се оказа прелестен ден за среща с приключението живот ", приветства рожбата си щастливата майка във Facebook.

" Доника Мария... Обичаме те! Трябваха ми няколко дни да осъзная по какъв начин е допустимо да си толкоз съвършена? И моя? Най-хубавите дни в живота ми? споделени с най-хубавия, грижлив, страховит баща и най-любимите ми хора? Ще дам всичко от себе си да съм най-хубавата майка за теб... “, гласи постът на изпълнителката в Инстаграм профали ѝ.

Новината, че младата певица е бременна се популяризира през февруари тази година. Баща на детето е приятеля на Палома, който певицата сподели на почитателите малко след Нова година. Както по-рано медиите писаха, гаджето ѝ паднал на колене, откакто схванал, че ще стават родителите. Мъжът не е известен в светските среди, а Палома мълчи за името му.

За новия си другар тя призна в изявление, а след това описа и в Инстаграм, че точно любовта е повода да пътува толкоз постоянно до Дубай - половинката ѝ живее в емирството. 

Двамата се ожениха през април, като новината тя показа с фотос, на който написа: " Тя сподели " да “ и добави: " Хора, през днешния ден се бракосъчетавам! Просто желаех да ви кажа, че съм госпожа и имам нова фамилия “, напомня woman.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР