24 часаБългарин в екипа, който изстреля най-мощната ракета в светаБългарското

...
24 часаБългарин в екипа, който изстреля най-мощната ракета в светаБългарското
Коментари Харесай

Преглед на печата

24 часа

Българин в екипа, който изстреля най-мощната ракета в света

Българското фамилно име Велев се носи в Космоса с колата на милиардера Илън Мъск. 23-годишният Орлин Велев-джуниър е част от екипа на компанията " Спейс Екс ", която тази седмица изстреля най-мощната ракета в света Falcon Heavy. Нейният товар беше алената " Тесла " на Мъск, а на борда ѝ има табела с имената на всички чиновници в " Спейс Екс ", измежду които и на няколко българи.

Труд

Васил Михайлов отхвърля премията " Икар "

" Това е моят дребен митинг за всичко това, което става и не се случва в театъра. С моя опит, с моите триумфи, с моите неточности съм си извоювал привилегията да отхвърлям другарства, да отхвърлям срещи, да отхвърлям функции и да отхвърлям награди. " Михайлов е отказвал лична пенсия, отхвърли и медал.

Монитор

Българска народна банка: Бедните обедняват, богатите богатеят

Данните за депозитите на българските семейства в края на 2017 година, изнесени от Българска народна банка, демонстрират ясна наклонност.

Депозитите до 1000 лв. в банки са намалели спрямо последното тримесечие на 2016 година с близо половин милион или с 4%. С 1.3% са намалели и депозитите от 1000 до 2000 лв..

Това са най-бедните българи, които имат някакви влогове в банки и са ги ликвидирали, евентуално с цел да покрият увеличени разноски по отоплението си през зимата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР