24 часа 10 минути преди края на работното време на деловодството

...
24 часа
10 минути преди края на работното време на деловодството
Коментари Харесай

След инфарктно 8-часово заседение лидерите на патриотите се разделиха без изявления

24 часа 10 минути преди края на работното време на деловодството на Народното събрание не е подадено проекторешение на Министерски съвет за структурни и лични промени на държавното управление " Борисов “ 3, съобщи БГНЕС.

След 8 часа разискване в Министерски съвет от дребната коалиция мълчат. По неофициална информация съвещанието на Обединените патриоти или така наречен дребна коалиция е завършило. До този миг решението на съдружните сътрудници е обгърнато в безмълвие и неизясненост.

Единствено Волен Сидеров, който излезе пръв от постройката на Министерския съвет, където се организира първо среща с премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, а по-късно среща на водачите на Обединени патриоти, бе пресрещнат от чакащи на студа публицисти и съобщи, че министър председателят ще дефинира дали ще има и кой ще е  вицепремиер на мястото на Валери Симеонов. " Аз съм един елементарен народен представител “, извини се Сидеров. В отсъствието на Сидеров другите двама водачи Красимир Каракачанов и Валери Симонов най-вероятно не са стигнали до единодушие и единна позиция по оставката на Симеонов като вицепремиер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР