230 нарушения на пътя улови пловдивската полиция само в рамките

...
230 нарушения на пътя улови пловдивската полиция само в рамките
Коментари Харесай

Над 170 шофьори изгоряха с глоби при спецакция в Пловдивско,...

230 нарушавания на пътя улови пловдивската полиция единствено в границите на 3 часа. Това е станало по време на спецакция за съблюдаване на разпоредбите за придвижване, извършена в града и района. В нея взели участие чиновници от секторите „ Пътна полиция “ и „ Специализирани полицейски сили “, както и униформените от всички районни ръководства.

За времето от 8 до 11 часа е прибавен т.нар „ линеен метод “, при който са тествани общо 468 автомобила и 505 шофоьри и пасажери. Констатирани са 230 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, за които са формирани 57 акта и издадени 117 санкции с фиш. 41 са глобите за погрешно придвижване и неспазване на пътни знаци и маркировка. Следват тези за неизползване на предпазен колан или защитна каска – 25, и 10 за непозволена приложимост на мобилен телефон по време на придвижване. По 6 са записаните случаи на механически неизправни коли и такива без застраховка „ Гражданска отговорност “.

По време на спецакцията патрулен автомобил на районното ръководство в Асеновград засякъл БМВ да минава с увеличаване на скоростта и  демонстративно въртене на гуми по ул. „ Васил Левски “, създавайки действителна заплаха за останалите участници в придвижването. След бързата реакция на униформените колата е изведена от транспортния поток и спряна за инспекция. Водачът й, на 30 години, е арестуван за едно денонощие. Започнато е бързо произвеждане. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР