23-годишната софиянка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година.

...
23-годишната софиянка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година.
Коментари Харесай

Мис България 2019: Не можете да съдите от снимки под лош ъгъл

23-годишната софиянка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година. След избора ѝ обаче се надигна вълна от отрицателни мнения, най-много поради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

В нета заваляха мнения от сорта на "Откога силиконките станаха най-красиви? ", "Тази е меко казано недостойна ".

Радинела Чушева реши да отговори на вълната от мнения, като призна, че самата тя не се харесва на фотосите от състезанието, публикувани в интернет.

"Не можете да съдите от фотоси под неприятен ъгъл. Определено и на мен не ми харесват фотосите и не виждам аналогия с същинската ми визия в живота и всекидневието ми. Който ме познава онлайн, може да показа по какъв начин наподобявам! Бих била признателна! Аз не мога да работя с фотошоп, не мога да обработвам всевъзможни мои черти, както 95% от девойките в инстаграм ", написа миската в персоналния си профил със Facebook.

"Когато започнахме репериции за състезанието Мис България, аз бях с разтегнати връзки на коляното, само че все пак репетирах от 9:00 до 00:00. Така се състоя нашият лагер в Банско. И макар болките, носех и токчетата и по никакъв метод не се оплаквах на останалите!, показа още тя.

23-годишна журналистка завоюва короната на Мис България 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР