23-годишната Бела Хадид показа как прекарва времето си в изолация.

...
23-годишната Бела Хадид показа как прекарва времето си в изолация.
Коментари Харесай

Вижте карантината на най-красивата жена на света СНИМКИ

23-годишната Бела Хадид сподели по какъв начин прекарва времето си в изолираност. Съдейки по последните ѝ постове в Инстаграм, моделката изобщо не скучае, написа в. Daily Mail.

Момичето реши да се възползва от свободното си време, с цел да поработи върху тена си, а дружно с това да подсети на своите почитатели по какъв начин наподобява тялото ѝ в бански.

"Късметлийка съм, че мога да получа доза витамин Д ", написа Хадид.

Хадид има близо 30 милиона почитатели Снимката ѝ в бански е харесана от над 3 милиона души. Като допълнение моделката разгласява още една гореща фотография в своето строи. Дори и най-равнодушните не съумяха да устоят на спонтанната фотосесия в бански.
"Обичам те. Стой на безвредно място ", написа почитател.

Други консуматори разкритикуваха държанието на Хадид като неуместно, обвинявайки я в безразличие към тези, които са се заразили.

"Сигурно ти е доста хубаво, че се въргаляш на остров, до момента в който другите боледуват ", написа един от тях.


По-рано моделката се обърна към своите почитатели да си останат вкъщи по време на пандемията. За да притегли вниманието към поста си, Хадид се снима по голи гърди.

"Аз и боритото ми ви призоваваме да си останете вкъщи! Не единствено поради вас, само че безусловно поради целия свят и всички, които вие обичате. Не бъдете егоисти. Медитирайте. Прекарайте време с вашето куче, котка, риба. Научете се да плетете. Напишете стихотворение на майка си. И мийте тези ръце, по дяволите. Обичам ви, мисля за вас ", написа Бела.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР