22 юни се очертава като горещ футболен ден на 21-вото

...
22 юни се очертава като горещ футболен ден на 21-вото
Коментари Харесай

Програмата на Световното първенство по футбол за днес, 22 юни

22 юни се обрисува като парещ футболен ден на 21-вото Световно състезание по футбол. И през днешния ден ще има три мача – обичайно от началото на шампионата, като се изключи 16 юни.
От 15:00 часа на терена излизат Бразилия и Коста Рика. След грешката против Швейцария, селесао ще би трябвало да влезе бързо в час, а Коста Рика се обрисува като най-слабия тим в групата. През 2014 година костариканците стигнаха до четвъртфинал в Бразилия и изгубиха с дузпи от Холандия, само че от оня тим като че ли не е останало нищо – а да се разчита единствено на Кейлор Навас не приказва добре. При Бразилия ще е забавно дали поуката е налице – да не се играе непрекъснато с Неймар, а да се заложи на задоволително комбинативен футбол, който да разреши разгръщането на ефикасна отборна игра и повече голове.
От 18:00 часа на терена излизат Нигерия и Исландия. Възходът на исландците през последните години е в контраст на упадъка на африканците, които бяха същинско знамение през златната 1994 година. Сега сякаш европейците са по-добрият тим, само че сигурно може да се чака здрав мач – нека да е и забавен.
От 21:00 часа е дербито на деня – Сърбия против Швейцария. Това е пряк мач за излизане от групата, а швейцарците не могат да си разрешат нито момент успокоение. Много е евентуално най-после Коста Рика да не вземе точка от нито един от мачовете си, тъй че разпределението на точките сред Бразилия, Сърбия и Швейцария ще е основно. Балканско-европейското дерби е цялостна мъгла като краен резултат, само че зарядът е налице, тъй като в Швейцария има и задоволително играчи с албански корени.
Вижте цялостната стратегия на Световното състезание по футбол в Русия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР