22-годшният Кристиан Николов, който блъсна с джипа си автомобила на

...
22-годшният Кристиан Николов, който блъсна с джипа си автомобила на
Коментари Харесай

Шофьорът, предизвикал катастрофата с Милен Цветков, е отведен в СДВР

22-годшният Кристиан Николов, който блъсна с джипа си автомобила на журналиста Милен Цветков и аргументи неговата гибел, беше изведен от 4 РПУ в столицата, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Първоначално през вчерашния ден мъжът беше арестуван за 24 часа, а през днешния ден беше отведен в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да му бъде повдигнато обвиняване за тежката злополука на бул. „ Черни връх “. Адвокатът на мъжа отхвърли коментар за случилото се.

БГНЕС напомня, че известният ефирен водещ Милен Цветков почина в жестока злополука. Фаталният конфликт сред два джипа стана край мол в София точно на Великден.

Вчера към 18 ч. в дежурния център на Столична дирекция на вътрешните работи е постъпил сигнал за ПТП в региона на столичен мол. Водач на лек автомобил удря спрелия пред него на червен светофар автомобил, каран от Милен Цветков. Вследствие на конфликта автомобилът изхвърча на 20 метра вътре в кръстовището. Екипите на Спешна помощ идват на място. Милен Цветков е имал пулс, само че при идването в „ Пирогов “ е умрял.

Водачът, провокирал злополуката, е на 22 години от София. Той има удостоверение за ръководство на МПС от 2016 година В пътното му досие попада единствено едно нарушаване. На мястото на случая няма следи от спирачен път.

При изработен тест за упойващи субстанции, тестът на 22-годишния лидер е реагирала на канабис и амфетамин. За това закононарушение, наказването, което се планува, е от 3 до 15 години за причиняване на гибел след приложимост на алкохол или упойващи субстанции.

По информация на Нова телевизия водачът, предизвикал тежката злополука, при която почина Милен Цветков, е наследник на изпълнителния шеф на „ Винпром – Карнобат ” Десислава Николова. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР