22-годишният пловдивчанин Ангел Кръстев влиза в затвора за 2 години

...
22-годишният пловдивчанин Ангел Кръстев влиза в затвора за 2 години
Коментари Харесай

Джигит влиза в затвора, убил в насрещното със 127 км/час шофьор

22-годишният пловдивчанин Ангел Кръстев влиза в пандиза за 2 години и 8 месеца и остава без брошура за 5,5 години, откакто се блъсна челно в друга кола със скорост от 127 км/час на пътя сред селата Златитрап и Брестовица.

Водачът на втория автомобил умира на място, а брачната половинка и щерка му са с доста контузии и счупвания и се постанова дълго лекуване. Присъдата е на Окръжния съд в Пловдив и предстои на обжалване пред Апелативния. 

Малко след 15 часа на 26 декември 2021 година Ангел Кръстев пътувал с БМВ-то си от Брестовица към Златитрап, в противоположната посока с опел се движели семейство Стаменови. Шофирал 47-годишният Запрян Стаменов, до него била брачната половинка му Златица, а на задната седалка - по-малката им щерка Анелия, тогава на 15 години. Кръстев навлязъл в изострен завой със скорост от 127 км/час, изгубил надзор над колата и излязъл в насрещното, помитайки опела. 

Делото протече при кратко правосъдно разследване - с признание на виновността, което води до понижаване на наказването с една трета. 2 години и 8 месеца е присъдата измежду редукцията. Адвокат Зоя Тошкова ще апелира, в случай че околните на починалия изискат това. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР