22-годишният Милен е загиналото момче в жестоката катастрофа край Пловдив.

...
22-годишният Милен е загиналото момче в жестоката катастрофа край Пловдив.
Коментари Харесай

Стана ясно кой е загиналият в жестоката катастрофа до Оризари млад мъж - ето го

22-годишният Милен е починалото момче в жестоката злополука край Пловдив. Припомняме, че случаят стана в събота вечерта на пътя край село Оризари. По първични данни аудито, ръководено от Милен, блъснало откъм гърба лек автомобил, завъртяло се и се блъснало челно в друга кола. Младият мъж умрял намясто, написа TrafficNews.bg.

``
реклама

Милен Сарафов е от Пловдив. Само преди месец е навършил 22 години. Той е работил като снабдител във компания, занимаваща се с поддръжка на коли и разпространяване на авточасти. Младият мъж е приключил професионалната гимназия по превоз под тепетата, научи TrafficNews.bg.



Във съдбовната нощ Милен е бил самичък в колата. По последни данни повода за жестоката злополука е неправилна маневра от страна на умрялото момче.

Още през вчерашния ден околните и приятелите на пловдивчанина смениха профилните си фотоси с траурни лентички. Десетки мнения заляха обществените мрежи. Най-трогателно обръщение бе оповестено от половинката на Милен. Момичето, с което е близо 3 години, го разказа като най-страхотния човек на света.

„ Почивай в мир, обич моя! Обичам те! Винаги ще останеш в моето сърце ”, написа съкрушената госпожица.

Близките и приятелите на Милен ще си вземат последно довиждане с него във вторник.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР