22-годишният Димитър Григоров от Кърджали инициира подписка за пускането в

...
22-годишният Димитър Григоров от Кърджали инициира подписка за пускането в
Коментари Харесай

Младеж започна подписка за пускане на общинския басейн в Кърджали

22-годишният Димитър Григоров от Кърджали инициира подписка за стартирането в употреба на неработещия общински открит басейн " Арпезос " в родопския град, като за съвсем три дни той е събрал над 500 подписа, сподели самият Димитър Григоров.

По думите му би трябвало да събере над 600 съидейници, с цел да може да входира настояването в общинската администрация и то да бъде прегледано. „ Ще я предадем на общината и се надяваме на резултат.

Искаме басейнът да проработи, с цел да има хората къде да плуват “ , уточни младежът. Григоров е работил като готвач в Испания, стартира лятото с самодейност, прибирайки се в България.

И споделя, че концепцията за подписката се е зародила в горещите юлски дни, като преди да предприеме дейности, се е допитал до татко си за опциите тематиката да бъде сложена на дневен ред в града. Баща му е и първият, положил подписа си в начинанието на младия кърджалиец. 

”Когато започнах да групирам подписите, се учудих какъв брой доста майки, баби, дядовци и татковци са свързани с басейна и стартират да споделят кой от фамилията им е упражнявал на градския басейн и всички споделят, че желаят да плуват ", изяснява Димитър.

Той прецизира, че в събирането на подписи му оказват помощ негови другари, като подписка с изключение на на книжен притежател, се събира и посредством обществените мрежи. Тя ще продължи най-малко до края на седмицата, а задачата е да бъдат събрани нужните 600 подписа.

Общинският басейн не работи за следващо лято . От две години, дружно със закрития басейн, той е в проекта на Общината за отдаване на концесия поради финансова неспособност да го поддържа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР