22-годишната красавица Анна Рийд, която е дъщеря на британски милионер,

...
22-годишната красавица Анна Рийд, която е дъщеря на британски милионер,
Коментари Харесай

Откриха мъртва в хотелска стая дъщерята на милионер СНИМКА

22-годишната хубавица Анна Рийд, която е щерка на английски милионер, откри гибелта си по чудноват метод. Богатащката наследница срещнала 32-годишния Марк Шацл в Тайланд и двамата почнали курортна романтика, която траяла и в други страни. Те посетили Виетнам, Сингапур, Обединените арабски емирства, само че пътуването до Швейцария било последно за хубавицата.

Само два месеца след срещата с Марк, тя била открита мъртва в 501-вата стая на хотел La Palma Au Lac в Муралто.



Самият Шацл извикал кола за спешна помощ и през цялото това време демонстративно сътрудничел на следствието. Според него Анна е умряла по време на секс. Предполага се, че момичето обичало „ по -силните “ неща.

" Увих забрадка към врата й и започнах да я целувам. Но тя искаше повече, по тази причина сложих ръце върху кърпата и натиснах, " признава Марк.

В поддръжка на своята версия, Шацл убеди полицията, че Анна водила доста разпуснат метод на живот: обичала секс клубовете, както и да пие. Но тези показания по никакъв метод не били съгласно получените доказателства и показанията на очевидците. Гостите на хотела, които били настанени в околните стаи предходния ден, чули писъци от 501 -ва стая. И възклицанията нямали нищо общо със половите удоволствия.

" Чух по какъв начин стъклото се чупи и някой хвърля мебели из стаята. Момичето плачеше. Тя викаше: " Убиваш ме! " или „ Ти ме измъчваш “. Дори си помислих да отида да кажа нещо, само че взех решение, че е прекомерно рисково, " свидетелства един от гостите на хотела.

Шацл имал и претекст за офанзивата. Мъжът имал големи задължения и знаел, че избраницата му не страда от липса на средства - през всичките тези два месеца тя плащала пътуването. Освен това в стаята била открита скрита банкова карта. В сметката имало 25 хиляди лири, написа The Sun, представен от blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР